Jag heter Pia Fröberg, bor i Vällingby (Stockholm) och har världens roligaste jobb! Jag är Bh-proffs. Det innebär att jag hjälper kvinnor att hitta rätt i bh djungeln. Jag började jobba 2009 och har inte ångrat 1 sekund - det är så härligt att träffa alla underbara kvinnor och kunna hjälpa till med min kunskap! Pxc arbetar främst med hemförsäljning men du kan se mig ute på mässor eller events. När jag håller en bh skola så får du lära dig mer om olika modeller, sömmar och passform. Sen hjälper jag dig & dina vänner med att hitta rätt storlek & modell. Kontakta mig gärna om du vill veta mer om PXC eller är intresserad av en egen bh skola. Ha en bra dag, Pia
Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kontakt


Pia Fröberg

Jag heter Pia Fröberg, bor i Vällingby (Stockholm) och har världens roligaste jobb!

Jag är Bh-proffs. Det innebär att jag hjälper kvinnor att hitta rätt i bh djungeln.

Jag började jobba 2009 och har inte ångrat 1 sekund - det är så härligt att träffa alla fantastiska kvinnor och kunna hjälpa till med min kunskap!

Jag arbetar främst med hemförsäljning men du kan även se mig ute på mässor eller events. När jag håller bh skola så får du lära dig mer om olika modeller, sömmar och passform.

Sen hjälper jag till med att hitta rätt storlek & modell till dig & dina gäster.

Kontakta mig gärna om du vill veta mer om PXC eller är intresserad av en egen bh skola.

Ha en bra dag,
Pia

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.